vrijdag 8 augustus 2014

"Braziliaanse Pinksterkerk opent monumentale kerk"

De Universele Kerk van God, die 37 jaar geleden in Brazilië werd gesticht en die ook actief is ons land, opende op donderdag 31 juli een monumentale kerk in Sao Paulo. De opening vond plaats in aanwezigheid van de Braziliaanse presidente Dilma Rousseff. De bouw kostte volgens kranten 226 miljoen euro. De gevel van het kerkgebouw is 56 meter hoog. Onder de kerk is er plaats voor 1.200 wagens. Het gebouw zou een getrouwe kopie zijn van de tempel van Salomo in Jeruzalem.

De Pinksterkerk die vooral de nadruk legt op geestelijke genezing werd gesticht door Edir Macedo, die ooit medewerker was van staatsloterij in Brazilië. Wereldwijd kent zijn Pinksterkerk miljoenen aanhangers. Macedo is tevens eigenaar van de tv-zender 'Record', die na 'Globo' de belangrijkste Braziliaanse tv-zender is. Macedo kwam in september 2011 in opspraak omdat hij miljoenen real zou hebben verduisterd.

Van de 200 miljoen Brazilianen noemen er zich 123 miljoen katholiek. Daarmee blijft Brazilië het katholiekste land ter wereld. Maar tussen 2000 en 2010 daalde het aantal Braziliaanse katholieken van 74% tot 64,6% van de bevolking. Het aantal evangelische christenen groeide tijdens dezelfde periode van 15,4% tot 22,2% van de bevolking.

Bron: Kerknet 

Link

http://www.nytimes.com/2014/07/25/world/americas/temple-in-brazil-appeals-to-a-surge-in-evangelicals.html?_r=0DIT IS GEEN 'KERK', MAAR WEL EEN VRIJMETSELAARSTEMPEL.

MET DANK AAN DE 'KATHOLIEKE' BASTAARDBISSCHOPPEN, WAARONDER BERGOGLIO, DIE MET ALLE MOGELIJKE MIDDELEN DE PINKSTERKERK STEUNEN.


90% VAN DE EVANGELICAL 'PASTORS' ZIJN VRIJMETSELAARS:


FREEMASONS ARE INFILTRATING INTO EVANGELICAL CHURCHES:
 Freemason Churches EXPOSED!! Begging for Bucks!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Het mag niet als een verrassing komen indien de Evangelicalen in Brazilië groeien.

De tempel is gestart door een “medewerker” van de staatslotterij – en dat zal niet dat “medewerker” de koffiemadam is – wat de NY Times niet zegt is dat hij na de staatslotterij een top-ambtenaar werd.

Hij heeft een TV gekocht in 1989 voor $35 miljoen. Hiervoor is hij door Braziliaanse fraude politie hem ‘onderzocht’ omdat een kerk geen TV-zenders mag bezitten. Maar na 10 jaar ‘onderzoek’ hebben ze het op een akkoordje gegooid en beslist dat hij die TV zender voor “eigen voordeel” bezit. Ondertussen is deze TV zender $1.2 Miljard waard en de tweede grootste in Brazilië.

Hij is natuurlijk een charlatan. Naar het schijnt heeft hij miljarden aan donaties bestemd voor buitenlandse liefdadigheid terug naar eigen zakken in Brazilië versluist. Het gerecht in Brazilië heeft zich hierin onbekwaam verklaard dit te onderzoeken, en de minister hebben hem vrijuit laten gaan.

Hij wordt wel nog in de VS en Venezuela gezocht, toch woont hij o.a. in een riante villa in Atlanta.

Oh ja, hij heeft ook een meerderheidsaandeel in een Braziliaanse bank.

Het is echt onnodig om in te zien wat er weer achter het succes van deze man staat.

Dan laat hij de president van Brazilië zijn tempel openen – een dankbetuiging en tegelijkertijd goeie PR voor de president.

Hij hanteert “tienden” in zijn theologie (de gelovigen moeten 10% van hun inkomen aan de kerk geven) zal hij wel $250M kunnen vinden om die tempel te bouwen. Allemaal in het licht van zijn “welvaartsevangelie”.

Anoniem zei

En Bergoglio... Wat was dat ook weer van zijn “Arme Kerk”? Waarom zoekt hij dan het gezelschap van Miljardairs – (zoals Kenneth Copeland – een andere Evengelicaal met TV Zender, luchthaven, riante villa’s en welvaartstheologie) terwijl hij de gewone gelovigen negeert – en alleen nog ballonnetjes kan oplaten op het St Pietersplan.

Niet te verwonderen dat in de laatste 20 jaar het aantal katholieken in Brazilië gehalveerd is.

Waar is de tijd dat we het besef betreurden dat Begoglio geen renaissance prins zou zijn? Hoe konden we het ons ook inbeelden wat een lamlendige armoe-zaaier die Bergoglio zou worden? (ik bedoel theologische en pastorale armoede van een man die geen twee zinnen aan elkaar kan rijgen zonder zichzelf tegen te spreken)

Bergoglio is een theologische en pastorale charlatan. Die andere charlatans van de evangelicalen worden tenminste nog rijk met hun gefoefel, maar Begoglio kan zelfs dat niet. Daar zullen de armen, wiens financiële armoede Bergoglio ging oplossen vet mee zijn. En welke kerk gaan die armen dan vervoegen?

Anoniem zei

Die eerste video is te braaf.

De Evangelicalen ZIJN vrijmetselaars. De oorsprong van de Evengelicale kerk bevindt zich rond de Amerikaanse onafhankelijkheidsrevolutie toen Britse ‘Anglicanen’ vermengd met Methodisme het ‘Evangelicanisme’ in de VS gevestigd heeft. Dat was de Britse vrijmetselarij in actie die – na Engeland haar kolonie (de VS) voor eens en altijd kwijt was – de boel in de VS zijn komen besodomieteren.

Britten zijn meesters in het inbouwen van ‘Confilict’. We zien dit in Napoleon, in het Verdrag van Versailles, in het Congres van Wenen, en overal waar je maar kijkt, de Europese Unie inbegrepen. Of hun uitvinding van dat land dat Belgie heeft; conflict werd ingebouwd door Walen en Vlamingen onder hetzelfde dak onder te brengen. Leopold kreeg wel Congo als beloning. 80 keer zo groot als het moederland.

En de tweede video werkt niet op mijn computer via jouw website, maar met een rechtse-muisklik heb ik de URL naar Youtube gevonden.

(1) Evangelicalen, net zoals de vrijmetselaars, doen aan “liefdadigheid”, en ze doen dit door hopen geld van hun leden te eisen – de Welvaartstheologie.

(2) Het opwekken van de doden staat in hun theologie. Zombies, (en hun populariteit in cinema en computerspelletjes) is de vrijmetselarij in actie – dit geldt ook voor Evangelicalen. Het Monster van Frankenstein is een ander voorbeeld. Een wezen dat met stukjes aan elkaar genaaid tot leven gewekt wordt.

(3) Lichte zeden idem. “Vrouwen worden in gemeenschap gehouden” – een maconniek mantra.

(4) Populaire mediafiguren worden ‘populair’ omdat de TV netwerken hen ophemelen – opnieuw de vrijmetselarij in actie.

Het maakt niet uit wie je bent, wat je weet weet, hoe goed je bent, het enigste dat geldt is wie je kent. Met de connecties wordt alles mogelijk. Maar je moet wel je ziel verhandelen om toegang tot die netwerken te verwerven. En wanneer je wat oud en grijs wordt, laten ze je vallen.

Dat is allemaal vrijmetselarij in actie.

(5) Dit volgt uit (4). Bergoglio is er ook zo één die ten tijde van Junta in Argentinië door de Amerikaanse vrijmetselarij opgehemeld is, om in Argentinië de boel op stelten te zetten, als lid van hun stay-behind en under-cover army om te voorkomen dat het land in prosperiteit zou groeien. Bergoglio is Jezuïet; geknipt figuur. Nu is die man tot paus verkozen, maar zijn oude rentemeesters en opdrachtgevers zijn daarmee niet van het toneel verdwenen.

Je ziet vaak films met CIA operaties (bv. The Good Shepherd, met Mat Damon, Di Niro en Jolie) – en boeken en videospelletjes (Call of Duty: Black Ops) ... dat zijn limited hangouts. Deze geven een deel van de waarheid wat iedereen al weet. Ze tonen dit in films voor het vermaak van de massa. Doen alsof dat allemaal zo maar kan.

Hey, maar wacht eens even ... Wanneer een Duitse Kolonel beweerd dat de brokstukken van MH17 doorzeeft zijn met kogelgaten, dan is het niet grappig.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer