donderdag 5 juni 2014

Nultolerantie aangaande pedofilie ook in het Bisdom Antwerpen? Over de voormalige 'Oecumenische Werkgroep Pedofilie' van Pastoor Jef Barzin in 'Kerk en leven'

1 opmerking:

Anoniem zei

Johan Leman ligt totaal fout wanneer hij Mevr. Alexandra Colen verwijt dat ze bij de benoeming van de nieuwe aartsbisschop door extrapost invloed zou hebben uitgeoefend.
Het vaticaan wist reeds in 1995 van de catastrofe in Igloolik (waar de vlaamse oblatenmissionaris Eric Dejaegher zich massaal an eskimokinderen vergreep); de navolger daar ter plekke, P. Anton Krotky, werd bij zijn aankomst met vuilnis beworpen en kon eerst later ter plekke werken- met intensieve pastorale zorg voor deeze ongelukkigen. Hij is nu bisschop van het bisdom Churchill/Hudson Bay. Het ganse geval is in Vlaanderen bijna onbekend (stelselmatige desinformatie van de vlamingen), maar wekte veel beroering in het buitenland.
(de vlaamse Oblaten verstopten de voortvluchtige zonder doormelding naar Rome).
Tegelijkertijd barstte de Roeach-bom (pedofiel getint godsdienstboek): op ca. 30 000 Exemplaren gedrukt en 3 jaar lang in het onderwijs gebruikt, is het verbazende dat zich hier geen mens daaraan wil herinneren.
De ganse logistieke moeite om dit boek op enkele exemplaren na uit het verkeer te trekken, moet enorm gewezen zijn.
De congregatie der Geloofsleer onder Kard. J. Ratzinger bestreed deze kindersex direkt met uiterste volharding en ondanks zware weerstand van de gaylobby en de modernisten in het vaticaan en in de wereldkerk.
Danneels kapituleerde eerst in 1999- zijn naam was dan al in de wereldkerk berucht geworden.
Voor het conclaaf 2005 was aan de meeste kardinalen al een informatiemap met de beruchte afbeeldingen bezorgd-het toont de verblinding van Godfried dat hij zich nog inbeeldde zelf paus te kunnen worden.
De rest is gekend: de brede ontmaskering der pedofielen, de epuratie door het vaticaan, de verstrikkingen van Danneels, het opvliegen van Vangheluwe, de blootstelling van de homofilie in de westvlaamse kerkleiding.
Men moet het eenvoudig vaststellen: deze beer lag grotendeels open en bloot, kon geweten worden, was in het buitenland ook bekend en werd zover mogelijk bestreden, maar het kerkelijk establishment en zijn vleespottenaanhangers bleven doch veel liever met hun "wellnesskerk" pronken, zich aangenaam in de zonde en in de beer wentelen en de facto de anichrist preken en praktizeren.
Het is hun eigen schuld- en ze hebben oneindig veel leed over onschuldigen gebracht.
Dies irae!

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer