maandag 16 juni 2014

Het is duidelijk dat de Engelse vrijmetselarij het Vaticaan gekaapt heeft:

Anglican leader comes to Vatican, launches IARCCUM website

(Vatican Radio) The Archbishop of Canterbury Justin Welby arrives in Rome on Saturday for a two day visit that will culminate on Monday in a meeting with Pope Francis in the Vatican’s Apostolic Palace. On Sunday the Anglican leader will preach at Vespers at the church of St Gregory on the Caelian Hill, visit the two Anglican churches here in Rome and take part in a prayer service with the St Egidio community at St Bartholomew’s on the Tiber Island. During his packed programme, the Archbishop will also launch a new website for the International Anglican-Roman Catholic Commission on Unity and Mission (IARCCUM), showcasing ways in which members of the two communions are increasingly worshipping, working and witnessing side by side.

Bron: Vatican Radio

Link:

http://en.radiovaticana.va/news/2014/06/14/anglican_leader_comes_to_vatican,_launches_iarccum_website/1101785De zogenaamde 'aartsbisschop van Canterbury' is een leek.

"...showcasing ways in which members of the two communions are increasingly worshipping, working and witnessing side by side."

Wie samen bidt met ketters en schismatiekers is zélf een ketter en een schismatieker!


Naast 'bidden' kwam Justin Welby ook nog cricket spelen:

De lichaamstaal van Justin Welby verraadt, dat hij zich wat té goed thuis voelt in het Vaticaan. Zo gedragen 'gasten' zich niet. Het is duidelijk dat Bergoglio door de Britten gecontroleerd wordt...

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Yep, en merk op waar de foto genomen is.

Dat is het driehoekig stuk gazon tussen de Villa van Pius IV en de Pinacotheek, waar vorige week het Vredesgebed plaatsgevonden heeft. Een driehoek die door twee hagen gevormd word.

Ik kan me vergissen, omdat ik de ‘ouderwetse’ geplogenheden niet ken, maar,

De stoelindeling, het plaatsplan van de gasten, tijdens het vredesgebed deed mij aan een organisatie van een vrijmetselaarsloge denken, ook al ontbraken een aantal essentiële elementen. Vooral omdat de patriarch haaks op het drietal (Bergoglio, Peres en Abbas) zat. Dat klopt met de plaatsindeling in een loge. Ook het feit dat het drietal in het noorden van de bewuste driehoek in de tuinen zaten viel op.

De locatie kan ook practische overwegingen hebben. Het is gemakkelijk in dat deel van de tuinen met de auto aan te komen, door de achteringang van het Vaticaan, kortbij de musea.

In ieder geval vreemd.

Anoniem zei

Een Engelsman die ergens cricket gaat spelen zegt; "Dat hier is van mij.". Het eerste een Engelse koloniaal doet wanneer hij ergens aankomt is een potje cricket te spelen. Een Amerikaan plant de vlag in een verroverd gebied, een Engelsman speelt cricket in een verroverd gebied.

Anoniem zei

Dat Justin Welby een rare kwast is hoeft geen verder betoog dan te stellen dat na de nederlaag in het wijden van vrouwen tot bisschop de Aartsbisschop van Canterbury geen verdere taak meer heeft dan die van curator om de Anglicaanse kerk te liquideren. Toch vond Welby het leuk om ook eens aartsbisschop te spelen. Niemand onder de Anglicaanse bisschoppen wilde deze onddankbare taak, maar Welby dus wel. Het gespreksonderwerp met Bergoglio kan dan ook maar over een ding gehandeld hebben; of Bergoglio de Agnlicaanse kerk niet in de katholieke Kerk wil absorberen; maar dan wel op Welbys voorwaarden.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer