dinsdag 10 juni 2014

Eindtijd...Rome zal eerst het Geloof verliezen en dan de zetel worden van de Antichrist.

Hoe zal Rome het Geloof verliezen? Niet door een paar priesters of bisschoppen die dwalen, neen, het zal de 'paus' zelf zijn.

De apostasie zal beginnen van aan de top.

En dan, als de Kerk afgedwaald is en een valse leer verkondigt, zal de Antichrist ten tonele komen en zich verheffen.

En in de Kerk zal hij zichzelf uitroepen tot de nieuwe Messias. Hij zal zeggen: “Ik ben Jezus Christus, en ik ben gekomen om de wereld te redden.”

In Fatima zei de H. Maagd: “Nergens heerst er nog orde.

Zelfs op de meest verheven posten is het Satan die regeert en de gang van zaken beslist.

Hij zal zich zelfs introduceren in de hoogste toppen van de Kerk (dat is dus: de H. Stoel!).”

Ook in Rome zullen er grote veranderingen komen.

Rome zal verwoest worden (dat is: het geloof zal verdwijnen).

[...] De Kerk zal verduisteren en de wereld zal zich in de wanorde storten.”

5 opmerkingen:

Anoniem zei

In mijn eigen stad, Gent, is het verderf al lang bezig. Zo nam Van Looy gisteren deel aan een viering van de Pinksterbeweging, een sekte.
Die sekte mocht dan bovendien nog gebruik maken van een gewijde kerk. Allemaal met de medewerking van het bisdom.
Is er aub iemand van de lezers die hiervan beelden heeft ? Deze schande moet aan de kaak gesteld worden bij de nuntius !

Anoniem zei

Sorry dat het volgende off-topic is, maar ik vind het belangrijk genoeg dit opnieuw op te rakelen.

Vorige week stonden er een paar artikeltjes op dit blog over historicus Catherine Corless, die in de tuin van het weeshuis van de zusters van de Order van Bon Secour, in Tuan, in het Westen van Ierland, een beerput opgegraven had met de overblijfselen van 200 kinderen. De doodsoorzaak zou ondervoeding geweest zijn.

De pers was snel om kindermishandeling te insinueren in katholieke weeshuizen.

Eerst en vooral, we spreken over het westen van Ierland. Dat is een gebied dat tot voor kort zo arm was, dat indien je met je schapen in dezelfde stal kon slapen, je een comfortabel leven leed. Letterlijk. Ik overdrijf niet.

De aardappel-hongersnood uit de 19de E is maar één voorbeeld. De aardappelziekte die de oogsten deed mislukken was opzettelijk door de Engelsen gestart, waarna de Engelsen havens blokkeerden om enige hulp buiten te houden. Hulp over land was niet mogelijk want vele dorpjes en steden hebben tot na de Tweede Wereldoorlog moet wachten eer er een verharde weg aangelegd is. Dat was als straf dat Ierland onafhankelijk van Engeland wilde zijn, met massale Ierse emigraties naar de VS tot gevolg. Er zijn vele economische crisissen op Ierland losgelaten, 2008 is maar één uit een heel lange lijst.

Men mag helemaal niet verwonderd staan dat er massagraven in Ierland gevonden worden, zeker niet in en rond katholieke scholen en weeshuizen, want de Kerk waren de enigsten die zich om de slachtoffers van de miserie ontfermden.

Maar de waarheid omtrent deze massagraven begint stilaan aan het licht te komen.

Volgens het onderzoek van historicus Michael Dwyer van de universiteit van Cork, zou van de jaren 30 tot 60 van vorige eeuw, kinderen in die weeshuizen als proefkonijn gebruikt zijn, in de ontwikkeling voor vaccins voor allerlei ziektes.

Het bewuste weeshuis in Tuan was één van de weeshuizen dat door farmaceutische gigant Burroughs-Wellcome als proefgebied gebruikt werd, samen met andere weeshuizen in County Bessborough, County Cork, Sean Ross Abbey in Roscrea en County Tipperary. Ierland had hiertegen geen wet tot in 1987.

Burroughs-Wellcome is 1902 in Londen gestart, en in 1995 met Glaxo geammalgameerd, tot Glaxo-Wellcome, hetgeen vandaag tot GlaxoSmithKline uitgegroeid is, één van de grootste farmaceutisch bedrijven ter wereld. GSK is/was ook de producent van Retrovir en Epivir – het drug waarmee HIV-seropositieven behandeld werden, maar zo giftig was, dat de patiënten er uiteindelijk van stierven.

Zie ook:

http://ucc-ie.academia.edu/MichaelDwyer

Volgens Michael Dwyer is dit voorlopig de tip van een enorme ijsberg. Verder onderzoek zal veel meer onthullen. Voorlopig handelt het over 2000 kinderen.

---

Een dergelijke medische proef ging als volgt.

Men dacht dat men een vaccin ontwikkeld had. Een kind werd met een dodelijke ziekte besmet. Indien het proefvaccin niet werkte, stierf het kind.

De weeshuizen werden hiervoor betaald natuurlijk. Maar, welke optie hadden ze? De kinderen waren sowieso van de honger aan het sterven. Indien ze met de farmaceutische bedrijven meewerkten hadden ze kans er een paar te redden.

Dit wekt de vraag of de dood van een paar, de redding van velen waard is. Het maakt mij misselijk hieraan te denken, maar ik ben hen dankbaar dat mijn kinderen niet van polio zullen sterven.

---

Indien men beschuldigde vingers wil wijzen, zou men zich beter concentreren op embryonaal stamcelonderzoek, of de illegale handel van menselijke organen met onderontwikkelde landen. Dat is even onethisch. En, euh, a propos, op veel grotere schaal.

The Guardian Angel zei

We hadden het hier ook al rechtgezet:

http://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/item/5820-ierse-historica-distantieert-zich-van-sensatie-berichtgeving-over-moedertehuis

The Guardian Angel zei

De hele media-heisa is belachelijk!

Het is toch normaal dat men op een kinderkerkhof kinderlijkjes vindt!

Persoonlijk heb ik weet van een gezin hier in Vlaanderen uit die tijd.

Ze hadden 12 kinderen en 10 zijn er als kind overleden gewoon aan kinderziektes.

Dat was nu eenmaal zo.

Men moet de media in een sceptische put dumpen!

Anoniem zei

".. beter concentreren op embryonaal stamcelonderzoek, of de illegale handel van menselijke organen ... "

Dat is nu precies waar de Kerk tegen moet reageren.

Door hierin te verzuimen is de Kerk even schulidg als de rest.

Probeer maar eens iets in te brengen tegen de beschuldiging aan het adres van de Kerk. Dat gaat niet.

De gevolgen voor de rest van de geloofsleer zijn navenhand.

Het is absurd te menen dat een paus hier zonder kleerscheuren vanaf gaat raken.

Fatima is daarom geen voorspelling. Dat is gewoon logisch en rationeel, en natuurlijk allemaal waar.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer