donderdag 5 juni 2014

Deken Jef Barzin van Antwerpen


Link:
 

http://www.eulalie.eu/eula_sch/eula_index.php?opt=LVE&ord=DESC&lim=50&art=3055&rub=&con=137&vv=yes

9 opmerkingen:

Anoniem zei

"Deken" Barzin én Van Den Berghe én Bonny én Danneels én Felix Dalle zo snel mogelijk voor de rechtbank ! Aanzetten tot ontucht met minderjarigen. En hoe groter hun hoogmoed wordt, dag na dag, hoe dieper hun val zal zijn. Boontje komt om zijn loontje !

Anoniem zei

GEEN pedofielen-sympathisant als verantwoordelijke voor katholieke scholen. Barzin WEG van onze jeugd. Guimardstraat, wat is uw antwoord ? Houd ook gij uw handen boven het hoofd van pedofielen-liefhebber Barzin ? En wordt hij daarvoor betaald ?

Anoniem zei

Van den Berghe en Bonny de beerput van Barzin staat elke dag meer open. Hoe lang laat ge de boel stinken ?
Wie zijn gat verbrandt moet op de blaren zitten.

Anoniem zei

Bonny moet ge nu ook geen standbeeld van barzin in de kathedraal zetten : Dit was de Antwerpse priester die pedofielen ondersteunde in hun "zoektocht" om kinderen seksueel te misbruiken "wij zijn samen onderweg, alleluia"... naar de verdoemenis cit. Oosterhuis). En Barzin mocht met stilzwijgen van alle Belgische bisschoppen daarvoor reclame maken in het parochieblad !

Anoniem zei

Op www.cksa.be/contact.php kan u - desnoods anoniem - laten weten hoe u erover denkt dat Barzin aan het hoofd mag staan van een scholengemeenschap. Ik ben benieuwd of de leden van de Ondernemingsraad en/of Comité ook op de hoogte zijn van de praktijken van hun voorzitter. Wie deze mensen zou kennen kan hen ook aanschrijven. Net zolang tot Barzin weg is. Het kan niet snel genoeg gaan.

Anoniem zei

Wat zei Jezus ook weer over die molenstenen om de hals van ergernisgevers aan kinderen ? Barzin, deze evangelische (!) woorden van Jezus gelden ook voor u :
Wie ook maar één van deze kinderen ergernis geeft, het ware beter voor hem dat hij MET EEN MOLENSTEEN OM DE HALS IN ZEE GEWORPEN WERD. Dat zijn de woorden van Jezus zelf, en die kunnen NIET verkeerd geïnterpreteerd worden. Bonny, waar wacht gij nog op, om UW verantwoordelijkheid te nemen ? Of gaat gij liever verder in zee (!) met de pedofielenliefhebber ?

Anoniem zei

En als die deken Barzin ZO bezeten is van "begrip voor pedofielen en pedofilie", wekt hij daarmee ook niet het vermoeden op dat er bij hem iets niet pluis is ? Waarom doet hij dat ? Trouwens, wat voor een houding is dat voor een priester, om zonder blikken of blozen te spreken IN STRIJD met de Tien Geboden en elk gezond menselijk verstand. Wat doet zo'n bietekwiet als verantwoordelijke in de Kerk ? En wat voor een houding nemen onze bisschoppen aan om zo'n labielen tot priester te wijden en zelfs catapulteren in verantwoordelijke functies voor kinderen, die altijd een gemakkelijk slachtoffer zijn voor mensen met slechte bedoelingen. Frère Bonny, dormez vous ? Hoor de klokken luiden !

beauceron zei

Aan Anoniem 5 april 2013 22.38
Dat ís inderdaad de grote vraag!
Wanneer men deze beerput en de vele vervlechtingen ziet, vraagt men zich wat met al dete bietekwieten aan de hand is- en zeer waarschijnlijk zijn ze allemaal van dezelfde aard.
Hun doel is nog veel erger: ze jagen de oprechte gelovigen uit de Kerk, ze maken het geloof moedwillig en aanhoudend kapot- men is hier (overigens een direct citaat van Paus Benedictus XVI) direkt met het werken van de duivel geconfronteerd.
Vince in bono (Rom. 21,12)

Anoniem zei

Bij Jef Barzin, als deken in "Warmnoord" (in Antwerpen, met het zeer warme Brussel-Noord-stationskwartier niet geografisch verbonden)(de Gesù-kerk aldaar is ondertussen wel zeer warm diabolisch)moet ik nu steeds denken aan de uitspraak van RogervGheluwe aan zijn geknakte familieleden:
"Ik heb mijn gat verbrand, nu moet ik op de blâren zitten".

De grote vraag is waarom Barzin tot nu toe niet buitengebonjourd is.
Met Bonny, tot priester gewijd en tot bisschop meegewijd door RogervG, uit de westvlaamse kuststreek plots naar Antwerpen geparachuteerd, met de catastrofe van RogervG in Brugge, het aldaar totaal verziekte seminarie (de leraars en de leiders zijn nog veel erger als de drommelige seminarist v.o.), het totale zwijgen van de Kesel en zijn inaktiviteit (Geld sparen voor de offers in Nunavut in Noordcanada, jongens!) en de facto de versperde terugkeer van Bonny naar Brugge (hier weet iedereen alles en moet iedeeen zwijgen)in blik, vraagt men zich toch af wat en hoeveel ieder lid van deze bende op zijn kerfstok heeft en of hier niet op grote schaal gechanteerd wordt.

Het dorre hout moet verbrand worden.
Epuratie nú!

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

Raymond Kardinaal Burke: ‘We have to judge acts’

Raymond Kardinaal Burke: ‘We have to judge acts’

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Raymond Kardinaal Burke

Raymond Kardinaal Burke
Curie-Kardinaal en Prefect van de 'Hoogste Rechtbank van de Apostolische Signatuur', zei op 13 december 2013: "Het 'Evangelii Gaudium' van Bergoglio behoort NIET tot het Pauselijke Magisterium"

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer