donderdag 12 juni 2014

Alleen een vrijmetselaar kan met andersgelovige 'broeders' 'bidden'...


4 opmerkingen:

Anoniem zei

Op de site van de "katholieke" Charismatische Sekte heb ik tevergeefs gezocht naar foto's van hun bijeenkomst in Gent, in aanwezigheid van vrijmetselaars Van Looy en Stockman. Ze publiceren er wél met veel trots het beeldmateriaal van de ontmoeting in Rome met Bergoglio, die naar eigen zeggen in aanraking is gekomen met deze "beweging" in Zuid-Amerika. Het is inderdaad vooral in Zuid-Amerika dat evangelische sektes terrein winnen op de enige echte, katholieke kerk.
In plaats van de vertegenwoordiger van de katholieke geloofsgemeenschap te zijn, kiest Bergoglio uitdrukkelijk de kant van de sektes, en erger nog : nodigt ze uit naar Rome om zich daar te manifesteren. Uitgerekend in Rome.
En intussen verzamelt Bergoglio zoveel mogelijk bisschoppen rond zich om actief reclame te maken voor de Charismatische Sekte. In ons land is Van Looy blijkbaar de grote promotor. Dezelfde Van Looy die op vraag van zijn vrijmetselaars-broeder Termont een plan opstelde om onze kerken te sluiten en af te breken.
Van Looy is ook degene die een niet nader te noemen Gentse priester vroeg om slechts 1 zondagsmis te houden in plaats van 2. De priester heeft dat verzoek gelukkig naast zich neergelegd.

Anoniem zei

"Sinds Jorge Mario Bergoglio (77) in maart 2013 tot paus verkozen werd heeft hij nog nooit vakantie genomen en heeft hij ook nog niet in de zomerresidentie in Castel Gandolfo verbleven."

Toch eens in overweging nemen?
En is "mededogen" ook geen christelijke deugd?

Anoniem zei

Suenens liep de ganse tijd rond met reklame voor en morele en andere steun voor de charismatische en de pinksterbewegingen.
Zeer effectief is dat alles dan wel niet geweest- echte vlamingen zijn daar compleet immuun voor.
Het groot theater dat daaromtrent voor het moment in het vaticaan gemaakt wordt, Staat in scherp contrast tot de meedogenloosheid waarmee de franciscanen der Immacolata vervolgd worden, en misschien nog erger, nu ook de franciscanerinnen der Immacolata door een zo mogelijk nog modernistischere en weinig empathische apostolosche vistatorin aangepakt worden.
Me taedet- walgelijk!
Voor een paar dagen wird op een brave katholieke Homepage Franiscus vergeleken met Paus Alexander VI, wat heftige kritiek en schimpwoorden opleverde; alleen echter de man had gelijk!
Paus Alexander VI was wel een grote zondaar, maar tegelijkertijd een goede Organisator van de pauselijke staten en dogmatisch-theologisch uiterst correct.
Daarvan kann men heden ten dage weemoedig dromen.

The Guardian Angel zei

Een Paus is niet verplicht om op vakantie te gaan.

Een paus moet de Traditie verdedigen, niet de Kerk afbreken.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer