vrijdag 16 mei 2014

Over Paus Pius XII: "Kreuz kontra Hakenkreuz"MISSCHIEN KAN DE KULEUVEN DEZE VIDEO'S VERTALEN EN OOK OP DE 'THOMAS-WEBSITE' PLAATSEN!
 
MISSCHIEN DAT ONZE VLAAMSE JEUGD DAN WEL OBJECTIEF GEÏNFORMEERD WORDT!

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Thbomas zal deze videos niet vertalen en Thomas zal deze Videos zeker niet op hun website zetten.
Thomas is ontstaan uit het leuvens-westvlaams milieu dat zolang de katholieke kerk in Vlaanderen ngedomineerd heeft; het is er de geperverteerde voortvoering van en aan iets anders als dit zeer enge en bekrompen vlaams bastaardkerkske niet geînteresseerd.
Juist nu er in Vlaanderen grote gemeenschappen syrische, chaldeeuwse, armeense, orthodoxe en nu ook koptische christenen uit het buitenland gevlucht alhier inheems worden, Vlaanderen gedwongen wordt over zijn soepbordrand te kijken, blijven ze bij Thomas geobstineerd op hun oude ontgoochelingen en frustraties zien (GDanneels, RvGheluwe,de theodicee en Auschwitz,...), blijven ze gaarkoken in hun cd&v-sop, in de -spijtig genoeg om het te zeggen-diabolische filosofiekonstrukten van de 19e en 20e eeuw.
Ze zijn te dom voor de studie der kerkvaders in de klassieke en de oosterse talen, schuwen de tridentijnse moraalfilosofie van de Hl. Bellarminus en de Hl. Alphonsus v. Liguori als de pest- kortom de ganse traditie wordt genegeerd en als niet meer geldig beschouwd- zo kann men dan iets totaal nieuws produceren.
Dat Jezus Christus in deze context dan niet noodzakelijk centraal moet staan: daarop heeft Aartsbisschop Léonard al gewezen (en werd dan ook direct van hun Website verwijderd); inderdaad betsaat er ook de antichrist.
Suffisanterwijze wordt op deze mijn voorhouding door de leuvens-westvlaamse kliek nooit gereageerd.

Anoniem zei

We kunnen ook het verhaal van Ludwig Beck en Paus Pius XII vertellen.

http://en.wikipedia.org/wiki/Pius_XII_and_the_German_Resistance

Stafchef Generaal Ludwig Beck en later vele andere anti-Hitler officieren hebben samen met de Katholieke Kerk in Duitsland Pius XII bij de complotten om Hitler aan de kant te schuiven betrokken.

Kolonel Hans Oster stuurde advocaat Josef Müller naar Rome om Pius XII te verzoeken de complotten om Hitler van het toneel te verwijderen te coördineren en de Britten te contacteren om hulp te vragen. Pius XII stemde in. De Britten, vooral de Katholiek Lord Halifax hebben hieraan meegewerkt.

Maar Churchill was niet erg geïnteresseerd in vredesonderhandelingen met Hitler, of anti-Hitler samenzweerders.

Even wat genealogie als tussendoortje:

Churchill en zijn familie zijn beroemde vrijmetselaars, en dit is goed gedocumenteerd.

Winston Churhill heeft zijn vrouw ontmoet op een feestje in het huis van een telg van het huis van de Rothschild.

De moeder van Churchill stamde af van de Hertog van Marlborough. Daarmee zitten we middenin de Beierse Illuminatie.

Dat maakt de grootmoeder van Churchill; Frances Anne Spencer-Churchill, Duchess of Marlborough. Deze had 11 kinderen, allemaal met zeer invloedrijk en vooral rijk volk getrouwd. Zo is Concuelo Vanderbilt met de 9de Hertog van Marlborough getrouwd. J.P. Morgan is dan ook niet ver weg. Daarmee had Winston Churchill een hele reeks interessante ooms, tantes ,neven en nichten, en familievrienden.

Pius XII heeft de Britse Militaire en Politieke top via Lord Halifax (een katholiek) op de hoogte gehouden en hen zelfs details verleend van de nakende invasie van de Lage Landen. Maar Churchill was, zoals gezegd niet erg geïnteresseerd.

Anoniem zei

In de winter van 1939/40, was Josef Müller - een advocaat uit Beieren en een reserve 'Abwehr' officier - tussenpersoon tussen het Duits militair verzet tegen Hitler - toen gecentreerd rond stafchef Generaal Franz Halder en het Vaticaan.

Franz Halder contacteerde Monsignor Ludwig Kaas - de verbannen leider van de Katholische Zentrum Partij in Rome - in de hoop dat Kaas Pius XII als tussenpersoon kon gebruiken tussen het verzet tegen Hitler en de Britten.

Monsignor Kaas heeft Advocaat Müller in contact gebracht met de persoonlijke secretaris van de paus, E.H. Robert Leiber. Deze heeft Pius XII persoonlijk gevraagd informatie van het complot het Hitler regime omver te werpen aan de Britten over te maken. Hetgeen Pius XII gedaan heeft.

Toen Polen geannexeerd was, maar voor de invasie van de Lage Landen en Frankrijk, is het Duits verzet opnieuw naar Pius XII gegaan om hulp te vragen in voorbereiding van een coup om Hitler aan de kant te stoten.

Kolonel Hans Oster stuurde advocaat Müller opnieuw naar Rome. Müller en Oster hebben Pius XII in het Vaticaan ontmoet, in 1939, en in 1940.

Voormalig stafchef, Generaal Ludwig Beck is een sleutelfiguur.

Telkens vervulde Pius XII de rol, om de top-secret militaire geheime aan de Britten over te maken en diende als tussenpersoon in de vredesonderhandelingen tussen de Britten en de anti-Hitler officieren. Pius XII heeft de Generaals Halder en Brauchitsch overtuigd tegen Hitler samen te zweren.

Maar het was vechten tegen de bierkaai. De Britse Aristocratie en hun rijke Amerikaanse schoonfamilies waren nu eenmaal niet erg in een nakende oorlog geïnteresseerd, ze vonden Hitler zelfs tof.

Anoniem zei

Op 3 mei 1940 heeft advocaat Müller details van de immanente invasie van de Lage Landen aan de privé secretaris overgemaakt o.a. dat para's ingezet zouden worden op 10 mei.

Kardinaal Maglione (de staatssecretaris) heeft deze informatie per gecodeerde radio boodschap op 4 mei aan de nuntii in den Haag en Brussel gerelayeerd.

Maar de boodschappen waren ook door de Italiaanse Geheime Dienst onderschept en gedecodeerd.

Op 6 mei heeft Pius XII zelf deze invasie met de Italiaanse kroonprins Umberto (lid van Propaganda Due) en zijn vrouw, Prinses Maria Jose besproken. Umberto is het toen aan Mussolini (werkte voor MI5 voor hij een coup pleegde) zelf gaan vragen, en deze zei dat het "niet waar" was.

Maria Jose is het aan haar broer Koning Leopold van België gaan vragen en deze telg van het huis van Saxen-Coburg zei dat het het een "stuk mis-informatie was dat door een Duitse spion verspreid werd."

Op 7 mei wisten de Nazi's in Rome dat de Belgische gezant op de hoogte was van de invasie. Waarschijnlijk omdat de ambassadeur het hen zelf is gaan vertellen.

Ook op 7 mei, om er nog een schepje bovenop te doen, stuurde Pius XII een (publieke) condoleance naar de staatshoofden van België, Nederland en Luxemburg. Toen de Italiaanse Ambassadeur Pius XII vroeg waar hij mee bezig was (Publiekelijk zich als anti-Hitler spion openbaren) zei Pius XII:

"IK BEN NIET IN HET GERINGST BANG DAT IN VIJANDIGE HANDEN VAL OF NAAR EEN CONCENTRATIEKAMP GESTUURD GA WORDEN"

Anoniem zei

Inderdaad, Pius XII wist van de concentratiekampen.

Verhofstadt heeft alweer het allergrootste gelijk.

Alleen dat de rest van de wereld het ook wist. Maar de rest van de wereld vond het allemaal prima.

Op 10 mei begon dus de invasie van de Lage Landen, zoals per de details door Pius XII verschaft. Maar wat een verrassing het was!

Je zou toch zo zeggen dat Leopold het “oninneembare fort van Eben-emael” een telefoontje zou gegeven hebben wakker te blijven op 10 mei want de geruchten zouden wel eens waar kunnen zijn, maar nee hoor. Ze lagen te kaarten en het meest formidabele fort ter wereld was 20 minuten later onder Duitse controle. Het bombardement van Rotterdam, nog zo een verhaal.... Nedernland wist er vooral NIETS vanaf! Kom aan!

Na de invasie van de Lagen Landen en Frankrijk is het Vaticaan voor vrede blijven ijveren, samen met Zweden en de VS, (Lord Halifax zat ondertussen in de VS) maar de Britten hadden weinig zin met Hitler te onderhandelen.

Churchill, deze telg van het Huis van Marlborough, zei dat "Duitsland zich eerst uit de Lage Landen en Frankrijk moest terugtrekken eer hij vredesonderhandelingen zou beginnen.”

De reactie van Churchill kan op twee manieren geïnterpreteerd worden:

(1) typisch voor een politicus. Je hoort dergelijke stomme praat alle dagen op het TV nieuws.

(2) Churchill wilde dat de verovering van Europa door Hitler de Britten goed uitkwam.

Advocaat Josef Müller is top-secret informatie naar het Vaticaan blijven sturen totdat de Gestapo hem met een bundel documenten op zijn bureau betrapt heeft. Dus, het hele spel was verraden.

Josef Müller is naar een concentratiekamp gestuurd eerst Flossenbürg, toen Dachau, en heeft het overleefd. Is na de oorlog CDU politicus geworden.

Medesamenzweerders Canaris, Oster en Bonhoeffer zijn in april 1945 geëxecuteerd.

The Guardian Angel zei

Pater Peter Gumpel SJ is hoogstwaarschijnlijk de zoon van Ludwig Beck.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer