zondag 4 mei 2014

Op 13 oktober 1917 vond te Fatima het 'Zonnewonder' plaats...

Onze-Lieve-Vrouw van Fatima: "Laten zij toch ophouden Onze-Lieve-Heer te beledigen. Hij is al veel te veel beledigd."


1 opmerking:

Anoniem zei

Bij deze indrukwekkende filmische weergave van het wonder van Fatima moest ik aan de vervolging van de orde van de Franciscanen der Immaculata denken.
Zoêven wird op de traditioneel-katholieke duitse Website "WWW.katholisches.info" (05.05.2014 13.48), en ook op de taliaanse Websites "riscossa cristiana" en "missa in latino" een nieuw afschuwelijk schandaal in dit geval gepost:
Pater Stefano Manelli, de stichter van de bijzonder florerende orde van de Franciscanen der Immaculata, vierde op 1 mei 2014 zijn 81e verjaardag; zijn grote wens was op deze dag een Hl.Mis op te dragen aan het graf van zijn ouders, de zeer vrome Settimio en Lina Manelli, begraven in de kerk van Frigento, het moedrehuis van de Franciscabnen der Immaculata.
Dit wird P. Manelli, die onder huisarrest staat, verweigerd door de apostolische Commissaris Volpi (ingezet door Paus Franciscus en door deze met zulke volmachten voorzien dat tegen zijn beslissingen geen recurs voor een kerkelijk gerecht mogelijk is).
Een oude vrome priester van 81 jaar- en zulke mensen zijn zeer sensibel en gevoelig voor krenkingen van hun familiale gevoelens- wordt hier ondr elk niveau- ja werkelijk degoûtant behandeld! Dat is geen christendom meer, dat is onmenselijkheid van de ergste soort.

Protexisti me Deus a conventu malignantium, alleluia: a multitudine operantium iniquitatem, alleluia, alleluia.
Ps 863 et 2): Exaudi Deus orationem meam cum deprecor: a timore inimici eripe animam meam.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer