maandag 19 mei 2014

Het vreedzame verzet van de Kerk tégen de goddeloze Nazi's. Een voorbeeld: Bydgoszcz in Polen, 9 September 1939

Bydgoszcz/Bromberg in Polen, 9 September 1939: arrestatie van de gijzelaars
De Katholieke priesters komen heldhaftig voor de leken-gijzelaars staan...
De priesters laten onbevreesd hun armen zakken...
De Deken van Bydgoszcz, E.H. Kazimierz Stepczyński, weigert tijdens de ondervraging te gaan zitten en daagt de Nazi's uit...
Deze eerste groep gijzelaars wordt enkele minuten later geëxecuteerd...
Momenten voor hun dood...
Een tweede groep wordt geëxecuteerd...
In totaal zullen er 25 mensen, waaronder 6 priesters, geëxecuteerd worden. Hun lichamen bleven 6 uur lang op straat liggen, voordat ze geborgen werden...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Dank voor deze foto's ! Hoe gruwelijk ook, ze tonen aan dat onze katholieke Kerk zich heldhaftig in de strijd heeft geworpen en gedaan heeft wat Christus van ons verlangt.

Anoniem zei

Ik kan je een paar veel recentere foto’s uit Benghazi en Aleppo tonen die precies hetzelfde tonen: wreedheden ten gevolge van uit de hand gelopen ‘vredesonderhandelingen’. Irak, Afghanistan, noem maar op. Vietnam, Korea, Cambodja...

Vandaag veroorzaakt NAVO nog steeds dezelfde wreedheden, ten gevolge van hetzelfde mechanisme dat zo succesvol miljoenen mensen vermoord heeft in de Tweede Wereldoorlog, nl.: Verraad van een alliantie.

Misschien daarom dat Hitler zogezegd dat booswicht moet zijn dat zogezegd op eigen houtje gehandeld heeft, zodat we in alle talen kunnen zwijgen over diegenen die hem in zijn netelige positie geplaatst hebben. Ik praat Hitler hier niet goed, ik denk eerder aan onschuldige burgers die in uniform gestoken worden wanneer politici falen, of zelfs niet eens in uniform gestoken worden en toch gebombardeerd worden.

Ik vind het spijtig dat de grootste dupe altijd de armsten zijn. (die het kunnen betalen zullen vluchten)

Iedereen die de NAVO bombardementen in Libië steunde, of de NAVO interventie in Syrië, of iedereen die de Oekraïense rebellen steunt zal wel een kick krijgen bij het aanschouwen van dode burgers, of ze nu jood zijn of katholiek.

De huidige NAVO propaganda is gecentreerd rond het zwart-maken van Poetin – probeert men Poetin tot de nieuwe Hitler te maken?

De US-NAVO “Gekleurde Revolutie” apparatus heeft het initiatief genomen in het omverwerpen van Yanukovisch, hetgeen tot burgeroorlog in Oekraïne geleid heeft. Dit betekent dat de VS en NAVO gezien moet worden als de agressor in de huidige situatie en zal in de toekomst verantwoording moeten afleggen voor de mogelijke tragische consequenties hieruit zullen voortvloeien.

ER IS ECHT GEEN VERSCHIL TUSSEN POLEN IN 1939 EN OEKRAÏNE IN 2014 – DAT IS EEN VERDERZETTING VAN HETZELFDE VERHAAL.

http://www.presstv.ir/detail/2014/05/12/362300/russias-moves-in-ukraine-defensive/

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer