woensdag 9 april 2014

De 'arme kerk' van Bergoglio... Of hoe de 'post-conciliaire kerk' een 'kerk' van bedriegers is geworden... Vasten? Hebben deze lieden niets beters te doen?

Christoph 'Kardinaal' Schönborn op The Love Boat

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ja dat is nu eenmaal de mode, er zijn volledige reisagentschappen die in de religieuze cruise, de retraite cruise, de pelgrims cruise, enz gespecialiseerd zijn.

En dat terwijl de kloosters leegstaan,

Maar ja, het is veel plezanter op een boot met 24/7 casino’s, restaurants, bars, theaters, enz. enz. De opent de geest pas goed. Kom H. Geest kom. Het is hier plezierig. De non-stop aanbidding van het allerheiligste: hoogmoed - gierigheid - onkuisheid - afgunst - onmatigheid - gramschap - en vadsigheid.

George Orwell “Animal Farm”. Een boek over een brutale dictatuur, die rond een persoonscultus gebouwd wordt,

Terwijl de ene ligt te zuipen en te vreten voor het goed van de maatschappij, ligt de ander zich kapot te werken voor het goed van de maatschappij. Dat is echt het niveau waar de post-conciliaire kerk aanbeland is.

En het stelt eenieder de vraag in deze vastentijd, gaan de goede katholieken die vasten serieus nemen zich gedragen zoals de dieren in Animal Farm:

Boxer, die gelooft dat indien hij harder werkt dat het beter zal worden.
Clover, die bekommert is om Boxer, omwille dat hij te hard werkt en wat indien hij niet meer kan werken.
Benjamin, de ezel, die skeptisch en pessimistisch is, maar niet wil veranderen, omdat alles altijd toch slecht gaat.
De schapen, die het varken trouw volgen.
De kippen die het eerste waren te rebelleren.
Of de kat die aan beide kanten van het laken slaapt.

Maar de post-conciliaire bisschoppen zijn de vette varkens die neerkijken op de rest van het gepeupel en hen voor achterlijk houden.

Anoniem zei

De 'disco-kardinaal'...

Anoniem zei

Surreëel die foto’s. Dat is niet meer te verzinnen. Is dat nu echt hun geestelijke erfenis? Kan je je de eulogie van die lui inbeelden? Is dat echt wat ze als een gepaste nalatenschap beschouwen? Menen ze dat iemand dat nog serieus neemt? Of trekken ze zich zelfs daar niets meer van aan. Het zijn karikaturen van zichzelf. Blasfemische waanzinnigheid. Van de duivel bezeten.

Anoniem zei

Kardinaal Schönborn van Wenen is bekend door zijn gebrek aan karaktersterkte: steeds strevend naar irenische vriendschap en vrede, goede stemming, wellness voor iedereen was hij in de voorbije jaren nooit een voorbeeld van trouw en dapper geloof.
Zeer bekend het startsein voor de nieuwe evangelizering in de grote steden van westeuropa in 2005, waar hij op het plein voor de Stephansdom in Wenen naast Kard. Lustiger (Parijs, zeer modernistisch, kort nadien overleden), Kard. Policarpo de la Cruz (Lissabon, eveneens zeer modernistisch, voor kort overleden- hij kreeg wegens domme uitspraken over het celibaat enz. een geweldige bolwassing van het Vaticaan; The Guardian Angel toonde nog een Foto vam bij het consistorie waar hij in een kleine pauze snel nog een sigaretje rookte) en Kard. Danneels (ons allen welbekend als supermodernist) vanvoor op de tribune stond.
Naar het resultaat en de efficiêntie van dit bekeeroffensief moet men beter niet vragen- het is alles nog veel slechter geworden!
Na geweldig veel kritiek aan zijn vicaris-generaal wegens diens totaal onkatholieke en spijtig genoeg antikatholieke uitspraken en tendenzen moest hij hem dan toch ontslagen; uit grote schrik en angst deelde hij dit de betreffende niet persoonlijk mee, hoewel ze op hetzelfde verdiep woonden, maar legde 's nachts om middernacht in alle stilte het ontslagschrijven voor diens deur en verdween aansluitend in vakantie met onbekende bestemming om niet lastiggevalen te kunnen worden.
Van christelijk soldatendom (om van ridderlijkheid te zwijgen)geen spoor.
Om het eufemistisch te zeggen: de paljas en de clown Gods- de foto's spreken boekdelen.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer