dinsdag 11 maart 2014

Vormelingendag Antwerpen 2014 - Spelletjes met de bisschop...

Circus
Nog meer circus...
Spel

Nog meer spel...

Vreemde 'spelletjes'...

In WAT worden de 'vormelingen' eigenlijk 'gevormd'?

Hier zien we Johan Bonny. Waar zit 'deken' Jef Barzin?

1 opmerking:

Anoniem zei

Beste @Guardian Angel,
1. Dat is het neuze-neuzewrijven van de maori's in Nieuw-Zeeland: een begroeting die overigens verhindert dat men door een knots geslagen of door een speer doorboord wordt (wat in de vlaamse "kerk" niet onbekend schijnt).

2. Het zijn toch geweldig stomme kloten: wanneer deze foto's naar het gerecht van Nunavut (Noordcanada) gestuurd worden, is de roep der vlaamse kerk direkt en finaal gemaakt: totaal zot en onbetamelijk met kinderen omgaande; "Pater" Eric de Jaegher (zijn proces gaat op aanstaande maandag 17 maart 2014 in de laatste ronde) kann het dan helemaal vergeten!
3. Barzin zit bij het bezoek van Bonny in Merksem op alle foto's (kerknet) steeds in de onmiddellijke buurt van bisschop Johan.
Wijlen mijn lieve grootmoeder zou hier zeggen: "Soort zoekt soort".

Maar het gaat nog beter: bij een korte toespraak van bisschop Johan zei hij dat men nu beter niet meer op de kwantiteit (het aantal gelovigen) maar wel eerder op de kwaliteit (van de liturgie)(!)zou zien.
5 jaar na zijn optimistische exhortatie bij het bekeringsoffensief in het antwerpse is dat nu wel zeer flauwe soep- het houtskoolvuur met de vissen wordt in de marge van kerknet nog immer te koop aangeboden.
Bijzonder komiek ziet hij er overigens op de foto's in Beerse uit, waar hij in een witte beschuttingoverall en een witte bonnet-alpin de Firma Janssen Pharmaceutica bezoekt: wetenschappelijk zeker niet oninteressant, Maar wat dit met de nieuwe evangelizering te doen heeft, mag Joost weten (hij weet het waarschijnlijk zelf ook niet)

Wanneer wordt het deze tisten eindelijk klaar dat ze met brio zelf hun geestelijk graf delven?

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer