zaterdag 9 februari 2013

Aartsbisschop Vincenzo Paglia van Sant'Egidio promoot 'homoseksuele partnerschappen' om zo Mario Monti bij de verkiezingen te ondersteunen en om zijn collega Andrea Riccardi van de Sant'Egidio-NGO opnieuw aan een ministerpost te helpen en dit ten nadele van Silvio Berlusconi. Of hoe Paglia de Katholieke Kerk misbruikt om aan Italiaanse politiek te doen...

De huidige Italiaanse premier, Mario Monti - die op dit ogenblik met zijn verkiezingscampagne bezig is en die in zijn regering niemand minder dan Andrea Riccardi heeft zitten, de goeroe en oprichter van Sant'Egidio, de linkse en 'oecumenische' NGO waarvan Aartsbisschop Vincenzo Paglia de 'huiskapelaan' is - heeft de afgelopen dagen duidelijk gemaakt, dat hij voor 'homoseksuele partnerschappen' is.

Mario Monti, de Goldman-Sachs-boy, zegt dat hij de 'burgerrechten' van homoseksuele paren wil versterken en voegt eraan toe dat hij ook het zogenaamde 'homo-huwelijk' en zelfs 'homo-adoptie' in Italië wil introduceren.

Bron: Avvenire, 7 februari 2012

http://www.avvenire.it/Politica/Pagine/monti-piu-diritti-ai-gay.aspx


BASTA!

WIJ VRAGEN DAN OOK DE FORMELE EXCOMMUNICATIE VAN AARTSBISSCHOP VINCENZO PAGLIA EN ANDREA RICCARDI EN DE OPHEFFING VAN DE ONFRISSE SANT'EGIDIO-NGO.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat verwacht je van iemand die "Gaudium et Spes" in zijn wapenschild plaatst.

Anoniem zei

Mario Monti, vooraanstaand lid van de Bilderberger Groep en Voorzitter van de Europese tak van de Trilaterale Commissie, voormalig directeur van Goldman Sachs, Adviseur voor Coca Cola, Adviseur voor de Europese tak van Moody’s Credit Rating Agency. Samen met Guy Verhofstadt, oprichter van de Spinelli Groep, een netwerk van Denk Tanks, NGO’s, journalisten, academici, en politici die een federaal Europa wensen te bewerkstelligen. Lid en oprichter van een resem andere denktanks.

Mario Monti, de niet-verkozen Eurocraat die als “onredelijk” beschreven werd, in de manier hij als voorzitter van de Competitie Commissie verschillende mergers van hoofdzakelijk Amerikaanse bedrijven heeft gestopt, waarvan 3 later door het Europees gerechtshof nietig verklaard zijn. De man die Microsoft een boete van €497 miljoen aangesmeerd heeft omdat Microsoft Internet Explorer gratis bij haar operating system voegt en andere onnozele redenen.

Als we op dit alles dieper zouden ingaan, wordt de belangenverstrengeling erger dan een pot afkookte spaghetti.

Mario Monti, nu ook de niet-verkozen Eerste Minister van Italië, die nu verkozen wil worden.

De regering Monti telt uitsluitend ‘onafhankelijken’. Mensen die niet tot een politieke partij behoren, die nooit verkozen zijn, die voor 2011 nooit in politiek actief geweest zijn. Stuk voor stuk. In andere gevallen vind je hier en daar een uitzondering. Maar de regering Monti heeft zelfs geen uitzondering. Verder zijn de belangrijke ministersportefeuilles voorbehouden voor de bankiers en advocaten, terwijl de kleinere ministeries onder leiding staan van professoren en ambtenaren. De professoren onder hen behoren ook allen tot een of andere denktank.

Voor eenieder wie wil weten hoe het beleid Monti eruit ziet, google “Zero Growth”, “Club of Rome”, en “Cini Foundation”.

Anoniem zei

Je beseft toch Vincenzo Paglia een medeoprichter is van Sant' Egidio.

Anoniem zei


Egidius waer bestu bleven
Mi lanct na di gheselle mijn
Du coors die doot du liets mi tleven

Dat was gheselscap goet ende fijn
Het sceen teen moeste ghestorven sijn

Anoniem zei

Ik had echt gehoopt dat het protest in Frankrijk voor de grote kentering zou zorgen. Echter ik stel meer en meer vast dat de wereld op een groot Sodom en Gomorra. We gaan echt op straat moeten komen om de waarden en normen ons opgelegd door God te verdedigen.
Los van het feit dat het zondig is, vind ik het gewoon onnatuurlijk twee mannen of twee vrouwen die de liefde bedrijven. Helemaal zot is het dan dat zo'n koppel kinderen zou mogen adopteren. Welke normen krijgen die mee? Je kan een kind dit toch niet aandoen.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer