zaterdag 1 december 2012

HIV = AIDS : feit of fictie? Of hoe ons blinde 'geloof' in wetenschap, techniek en politiek totaal ongegrond is...

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Vreemd. Vooral omdat Luc Montagnier van het Institut Pasteur (en dat zijn hoegenaamd geen prutsers) net tot dezelfde conclusie was gekomen als Gallo, onafhankelijk van elkaar. Ik herinner me een grote rel over wie van beiden eerst was geweest.
Een beetje eenzijdige reportage?

Anoniem zei

Terug een duidelijk bewijs dat de Katholieke Kerk en onze Heilige Vader Paus Benedictus XVI gelijk hebben.

Anoniem zei

De wereld houdt geen steek meer voor mensen die ouder dan 40 zijn. Veel van wat we dachten dat waar was, wordt nu ontkend. Hetgeen voor ons ontegensprekelijk fout is (of tenminste was) wordt nu als waarheid aanvaard. De waarheid kan niet veranderd worden door het herhalen van leugens. Waarheid kan evenmin veranderd worden wanneer meer mensen in de leugens geloven.

Maar wanneer de fantasten de maatschappij overweldigen met hun valse waarheden, zal de maatschappij ophouden te functioneren. Zoals Ayn Rand zei:

“Je kan realiteit vermijden, maar je kan de gevolgen van het ontkennen van de realiteit niet vermijden.”

Het vermijden van de realiteit heeft onze maatschappij in haar macht. De gevolgen hebben zich decennia lang opgehoopt en zullen ons binnenkort overweldigen, tenzij we nu wakker worden en realiteit aanvaarden en willen vermijden dat niets meer waar is.

Anoniem zei

Aan eerste anoniem.

Natuurlijk is dit een eenzijdige reportage; ofwel is HIV de oorzaak van AIDS ofwel is het dat niet. Je kan daar moeilijk een tweezijdige film over maken, tenzij je aantoont dat HIV AIDS veroorzaakt en tegelijkertijd dat HIV AIDS niet veroorzaakt. Hetgeen even absurd is als een film te maken die aantoont dat 1+1=2 en tegelijkertijd iets anders.

Wat het Institut Pasteur betreft. Deze film stelt duidelijk dat het Institut Pasteur inderdaad eerst geweest is om aan te tonen dat AIDS veroorzaakt wordt door HIV, en de film alludeert dat de Amerikanen plagiaat gepleegd hebben. Maar ze zijn na de politieke rel over het ‘vermeende’ plagiaat tot een financiële overeenkomst gekomen.

Je kan dat opnieuw eenzijdige reportage noemen, maar zoals elk feit, is ook het feit van de afbetaling eenzijdig.

Het is ook interessant dat het de Britten zijn die (zoals altijd) hun zakken vol steken wanneer Fransen en Amerikanen ruzie maken. Het Britse GlaxoSmithKlein heeft jarenlang het AIDS-medicijn AZT geproduceerd. Na een paar gerechtszaken over het patent van AZT moet Glaxo nu een deel van de koek met de Amerikanen delen, maar met het patent voor de huidige AIDS medicatie veilig ondergebracht in een mooi kantoorgebouw in West-Londen dat vol bedrijfsadvocaten en boekhouders zit, is het nog steeds kassa. Ik spreek natuurlijk over ViiV in Londen.

Als je er aan twijfelt over hoeveel geld het gaat, steek dit adres eens in google earth.

“Five Moore Drive Research Triangle Park North Carolina USA”

Dat is het Amerikaanse filiaal van ViiV – ik wil de aandacht trekken op de kwaliteit van dit industrie-gebied en wie ze daar als hun buren hebben.

In Australie hebben ze ook een leuk adres, maar steek ook een het adres voor ViiV in België in google earth en streetview

“Rue du Tilleul 13 1332 Genval België”.

Ik vraag me af hoe ze bouwvergunning voor dat gebouw gekregen hebben.

Begrijp met niet verkeerd; ik neem de farmaceutische industrie niets kwalijk. Als ik zoveel geld kon verdienen met zieke mensen, had ik ook graag dat iedereen ziek was en bij gebrek aan ziektes zou ik er ook uitvinden.

Anoniem zei

Abortus, AIDS, 'zelfdoding' en euthanasie passen allemaal in hetzelfde plaatje...

Het is de Malthusiaanse ideologie!!!

Het gaat over uitroeien van mensen!

Anoniem zei

het toedienen van anti-virale medicijncocktail aan zwangere vrouwen of aan een pasgeboren baby en nieuwe moeder staat gelijk aan neo- en postnatale abortus, met als enigste verschil dat ze ook de moeder vermoorden.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

Raymond Kardinaal Burke: ‘We have to judge acts’

Raymond Kardinaal Burke: ‘We have to judge acts’

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer